Belanjalah Superwomen Anda di Happ Cafe @ Tropicana Avenue!

Selamat Hari Wanita Sedunia! Hari ini adalah hari untuk meraikan kejayaan wanita dan menghargai sumbangan mereka ke masyarakat. Jika anda berada di stesen-stesen LRT dan MRT yang terpilih hari ini, anda berpeluang untuk menerima sumbangan bunga dari Tenaga Nasional Berhad!
Image from iOS-1

Bersempena dengan hari istimewa ini, kami juga akan memberikan hadiah dari sumbangan rakan kami di Happ Cafe @ Tropicana Avenue!
KL_EDM-Partnership_6-March (4)
Bagaimana anda boleh mendapatkan baucar ini?

Anda hanya perlu membuat pesanan penghantaran dengan kami untuk berpeluang memenangi baucar ini! Penghantar kami akan memberikan anda baucar ini jika penghantaran anda dipilih untuk hadiah ini.

Bukan itu saja!

Kami juga mempunyai kod promosi untuk penggunaan satu kali saja dari hari ini sehingga 15 Mac 2019. Anda hanya perlu memasukkan kod promosi "URGREAT" untuk mendapatkan diskaun sebanyak 15% dari penghantaran anda!

Gunakan kod promosi sekarang!

LALAMOVE KL BLOG - PERNIAGAAN BERJAYA DI ASIA

Baca artikel ringan mengenai perniagaan dan berita logistik, panduan, pandangan dan analisis tentang O2O, E-perdagangan, Makanan & Minuman, Runcit, Perniagaan startup, Penghantaran dan banyak lagi!

Ada cerita yang menarik atau soalan? Berkongsi dengan kami sekarang: editor@lalamove.com

Catatan Terkini

Catatan Melalui Topik

Langgan sekarang

Terima tip & berita