Penghantaran Buah Kurma dengan Lalamove

 

Dalam masa kurang dari seminggu lagi, kita akan menyambut bulan puasa. Selalunya, juadah berbuka dengan sahur memang tidak banyak berbeza dengan hidangan-hidangan makan tengahari dan malam.

Walaupun begitu, terdapat satu hidangan ‘starter’ yang selalunya akan dihidangkan dengan juadah berbuka puasa dan sahur dalam bulan Ramadan, iaitu buah kurma.

Buah kurma memang sinonim dengan bulan Ramadan. Boleh dikatakan buah ini adalah makanan ruji pada bulan yang penuh berkat ini. Selain itu, buah kurma adalah makanan yang disunatkan dalam agama Islam untuk diambil ketika berbuka puasa dan juga ketika sahur.

Bersempena dengan bulan puasa yang akan datang, Lalamove telah bersedia untuk memudahkan persiapan anda untuk menyambut bulan ini. Mulai hari ini, anda boleh menempah kurma dengan kami dan kami akan membuat penghantaran terus ke lokasi anda!

Kami menawarkan kurma Mazafati Gred A (550g) untuk penghantaran istimewa ini. Jika anda pernah menggunakan khidmat Lalamove sebelum ini, anda boleh mendapatkan sekotak kurma ini pada harga RM13.

Tetapi, jika anda belum pernah membuat penghantaran dengan kami, kami menawarkan sekotak kurma ini pada harga RM5 sahaja!

Bagaimana hendak membuat tempahan kurma dengan kami? Mudah saja! Anda hanya perlu mengikuti langkah-langkah ini dengan menggunakan aplikasi Lalamove:

motorbikePilih "Motosikal"


locationMasukkan ALAMAT YANG SAMA untuk lokasi pengambilan dan penghantaran


tick-boxPilih "Kurma Mazafati" (hanya 1 kotak/penghantaran)


clockPilih masa penghantaran


handPilih kaedah pembayaran


warningGunakan kod promosi “LALAKURMA” untuk mendapatkan diskaun sebanyak RM8 (untuk pengguna Lalamove kali pertama saja!)


hand-finger-pressing-a-circular-ring-buttonTekan "Buat Pesanan" untuk melengkapkan pesanan

Terma dan syarat

1. Hanya pengguna Lalamove kali pertama layak untuk mendapatkan diskaun ini dengan memasukkan kod promosi "LALAKUMAR" semasa membuat pesanan.

2. Hanya sekotak kurma diberikan bagi setiap pesanan. Bayaran balik atau pemulangan semula tidak dibenarkan.

3. Stok adalah terhad - pembelian awal akan diutamakan.

4. Ciri pesanan kurma ini akan ditutup buat sementara waktu dalam aplikasi semasa penambahan semula stok dan akan diaktifkan semula selepas stok ditambah.

5. Penghantaran kurma ini hanya berjalan dari pukul 9 pagi hingga pukul 6 petang selagi stok masih ada.

Tempahlah Buah Kurma Dari Kami!

 

LALAMOVE KL BLOG - PERNIAGAAN BERJAYA DI ASIA

Baca artikel ringan mengenai perniagaan dan berita logistik, panduan, pandangan dan analisis tentang O2O, E-perdagangan, Makanan & Minuman, Runcit, Perniagaan startup, Penghantaran dan banyak lagi!

Ada cerita yang menarik atau soalan? Berkongsi dengan kami sekarang: editor@lalamove.com

Catatan Terkini

Catatan Melalui Topik

Langgan sekarang

Terima tip & berita