Bahasa Malaysia

Pilih keutamaan bahasa anda

 • Bahasa Malaysia
 • English
 • Penghantaran yang lebih pantas dan selamat dengan Lalamove.

  Ditubuhkan pada Disember 2013, Lalamove lahir dari keperluan untuk memudahkan penghantaran on-demand dan pada hari yang sama. Hari ini, Lalamove beroperasi di 21 negara di sekitar Asia dan Amerika Selatan untuk menghubungkan 7 juta pelanggan dengan 700,000 rakan penghantar. Rakan-rakan penghantar kami memandu pelbagai kenderaan yang sesuai dengan permintaan pasaran seperti kereta, van, trak 4 x 4 dan lori untuk menghantar apa-apa saja. Penghantaran dengan motosikal juga disediakan untuk perkhidmatan kurier yang pantas dengan harga mampu milik. Melalui aplikasi telefon dan web, Lalamove menghubungkan pengguna dan rakan penghantar untuk memperkasakan rangkaian logistik.

  Lalamove telah menjadi rakan strategik penghantaran jarak terakhir untuk semua jenis perniagaan. Dari perniagaan persendirian, restoran, kedai runcit dan e-dagang, Lalamove membantu perusahaan-perusahaan dari pelbagai industri untuk menskalakan penghantaran berdasarkan keperluan mereka. Melalui teknologi Lalamove yang membolehkan penghantaran pantas dan penjejakan dalam masa nyata, perniagaan tidak lagi perlu melabur dalam flit penghantaran sendiri. Perkhidmatan pembayaran melalui e-dompet dan penerimaan e-resit membolehkan anda melihat rekod penghantaran anda dengan kami. Tambahan lagi, perkhidmatan multi-stop dan pengoptimuman perjalanan mampu membantu perniagaan anda untuk menjimatkan masa dan wang. Integrasi API merupakan peluang untuk melancarkan penghantaran dan menerima sokongan penghantaran yang komprehensif.

  Lalamove kini beroperasi di Hong Kong, Taipei, Singapura, Kuala Lumpur, Manila, Cebu, Pattaya, Bangkok, Hanoi, Bandar Raya Ho Chi Minh, Jakarta, Pune, Delhi, Chennai, Mumbai, Hyderabad, Ahmedabad, Bengaluru, Sao Paulo, Rio de Janeiro dan Bandar Raya Mexico. 

  Lalamove sekarang