Bahasa Malaysia

Pilih keutamaan bahasa anda

 • Bahasa Malaysia
 • English
 • Penghantaran yang lebih pantas dan selamat dengan Lalamove.

  Lalamove dilancarkan di Hong Kong pada Disember 2013 untuk memberikan perkhidmatan penghantaran on-demand dan pada hari yang sama melalui aplikasi yang mudah digunakan.

  Hari ini, Lalamove beroperasi di 260 bandar sekitar China, Asia Tenggara, India dan Amerika Selatan untuk menghubungkan 15,000,000 pengguna dengan 2,000,000 rakan penghantar. Rakan-rakan penghantar kami menjalankan perkhidmatan penghantaran dengan kereta, van dan lori untuk menghantar barang-barangan pelbagai saiz.

  Lalamove juga memiliki flit motosikal untuk perkhidmatan kurier yang pantas dan murah. Dengan aplikasi yang boleh diakses dari telefon bimbit dan komputer, Lalamove sentiasa menghubungkan pengguna dengan rakan penghantar untuk memenuhi tugas-tugas penghantaran.

  Lalamove telah menjadi rakan strategik penghantaran jarak terakhir untuk semua jenis perniagaan. Dari perniagaan persendirian, restoran, kedai runcit dan e-dagang, Lalamove membantu perusahaan-perusahaan dari pelbagai industri untuk menskalakan penghantaran berdasarkan keperluan mereka.

  Melalui teknologi Lalamove yang membolehkan penghantaran pantas dan penjejakan dalam masa nyata, perniagaan tidak lagi perlu melabur dalam flit penghantaran sendiri. Perkhidmatan pembayaran melalui e-dompet dan penerimaan e-resit membolehkan anda melihat rekod penghantaran anda dengan kami.

  Tambahan lagi, perkhidmatan multi-stop dan pengoptimuman perjalanan mampu membantu perniagaan anda untuk menjimatkan masa dan wang. Integrasi API merupakan peluang untuk melancarkan penghantaran dan menerima sokongan penghantaran yang komprehensif.

  Lalamove sekarang